Ασφάλεια Οικίας

Κωδικός προϊόντος:  Σ/Α

 

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α:  373,98 €

 

Τιμή με Φ.Π.Α:  460,00 €

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΜΕ E-MAIL

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

 

Ενδεικτική τιμή για διαμέρισμα 80 τμ 460€ με φπα

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 

1) η εργασία  

2) η καλωδιοποίηση του σπιτιού

3) το πληκτρολόγιο

4) ο πίνακας

5)δύο σειρήνες ( εσωτερικού και εξωτερικού χώρου )

6) δυο  PIR  

7) 10 μαγνητικές επαφές  

11)οι απαιτούμενες μπαταρίες 

12) ο προγραμματισμός και η εκπαίδευσή σας .

 

Τα υλικά – ο συναγερμός – είναι ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία  SIGMA security  μία από τις καλύτερες εταιρείες του είδους της στην Ελλάδα και όχι μόνο. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: 

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητος από την Κίνα ή ιδιοκατασκευές , σε πολύ χαμηλές τιμές . Η επιχείρησή μας , δεν τοποθετεί τέτοια προϊόντα αλλά μόνο εγγυημένα, από τις καλύτερες στο είδος τους εταιρείες  όπως η SIGMA (ελληνική εταιρεία) , για τις οποίες μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τη στιγμή που θα χρειαστείτε  τις υπηρεσίες του συστήματος ασφαλείας, αυτό θα λειτουργήσει  υποδειγματικά και θα σας αποδώσει στο 100% τα χρήματά σας.

Ασφάλεια Περίφραξης

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΚΤΕΣ

ΤΙΜΗ: 120 € ( + ΦΠΑ )

Δυο σκαλες λειτουργίας: Α) Πράσινη λειτουργία με 0,642 joule ( μετρηση στο πρωτεύων  / στο δευτερεύων :1,2 Hz ~ 0,450 J )

                                      B) Κοκκινη λειτουργία με 1,2 joules ( προσοχή! Μέτρηση στο πρωτεύων /στο δευτερεύων :33Hz ~ 0,800 J)

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Είτε με τροφοδοτικό 12V/ 4Α , ή με μπαταρία ή με φωτοβολταϊκο.

Δυνατότητα για περιφράξεις πάνω απο 2Km !

Διαστάσεις συσκευής: υψος -8,3 cm ( 15 cm με τον κωνο της υψηλης τασης ) πλατος 22,5 cm ( + 1,5 cm με τους κονεκτορες τροφοδοσιας )  βαθος - 17 cm (+ 1cm με την ασφαλιοθηκη )

Βαρος: 1,4 kg

H συσκευή δίνει  τάση σε φράκτες ή αντικείμενα, που θέλετε να διαφυλάξετε από την παραβίαση-κλοπή ,αρκεί να έχουν μόνωση ως προς την γη . Η επιχείρηση σας παρέχει δωρεάν συμβουλές ή και  την μελέτη εγκατάστασης  για την συσκευή σας .

Επειδή είμαστε οι κατασκευαστές του συστήματος έχουμε την δυνατότητα να σας τροποποιήσουμε την συσκευή, βάσει των δικών σας αναγκών!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συστημα πρεπει να δουλευει για απολυτη ασφαλεια στην πρασινη λειτουργια! Η κοκκινη ειναι μονο για επιβεβαιωμενη εισβολη κακοποιων ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε πως σε υπάρχουσα περίφραξη  με απλα υλικα όπως πλαστικός υδραυλικός σωλήνας ύδρευσης και γαλβανισμένο σύρμα, μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα . Το μονο που πρέπει να πρσέξετε είναι να μη γειώνει πουθενά η ηλεκτρική περίφραξη ,ούτε να ακουμπούν πάνω της κλαδιά ή άλλα υλικά! Τα μονωτικά υλικά πρέπει να είναι πάχους άνω των 5 mm......

Β.Η.Κ.Ι

Βιοτεχνία ηλεκτρονικών κατασκευών Ιωαννίδη

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now